Наталия Симеонова потресе мнозина с интервюто си преди ден, в което потвърди, че с Денис Ризов отново са заедно и да факто винаги са били. Но не като съпрузи, макар да са още женени, а като близки приятели. Нати призна, че е простила отдавна на музиканта и каза, че се чувства добре, но хора от обкръжението й са категорични - това е лъжа!

Истината е, че Наталия още и винаги е обичала Ризов като мъж. Не като приятел, не като роднина, не като познат, а като мъж, своя мъж. Той обаче отдавна гледал на нея буквално като на родна сестра и въпреки че често делят един покрив в Щатите, той не спира да се влюбва и да си има гаджета.

"Не знаем това карма ли е, мазохизъм ли е, но определено е едно от двете. Наталия мъж не е видяла след раздялата им, а се сещате, че тя беше през 2005-та година. Коя година сме сега?!... Тази нейната любов е всепоглъщаща, всеопрощаваща, велика. На Денис това му харесва, разбира се, той също не може без Наталия, но по съвсем различна причина. За него тя е пристан, вярната и обичаща жена, а за нея той е мъчение. Може и да не го признава, но е така", разкриват източниците.

Те са убедени, че един ден, когато остарее, Ризов непременно няма да иска да бъде с никоя друга, освен с Наталия, но какво ще й предложи тогава?!

"Като грохне, няма да му бъде до жени и ще избере тази, която ще го гледа. Естествено, това ще е Нати. Пита се обаче къде ще е нейното лично щастие за целия този живот?!", коментират източниците.