Голям удар за Златка Райкова и Карен Хатчатрян. Двамата го раздават много влюбени, сгодиха се, но щастието им няма да е пълно, тъй като няма да могат да вдигнат църковна сватба.

Причината е, че бившата плеймейтка  вече е омъжена за пред Бог, а по църковните закони човек може да сключва църковен брак само веднъж в живота си. Това значи, че Златка и Карен не могат да се венчаят в църква.

Църковният брак на Райкова все още е в сила и той не е с кого да е, а с настоящия възлюбен на фолк дивата Преслава, който е баща на дъщеря й Паола. Става въпрос за Павел Лазаров, който преди години развали брака си заради Златка.

Двамата се венчали в една църква в гората. Интересното е как са успели да го направят без граждански брак, какъвто е законът, но очевидно са налели пари в божия храм и са им позволили.

Към днешна дата този църковен брак все още е валиден, защото нито той, нито тя са подали заявление за анулиране. Дори и да се развали обаче, повече църковни бракове Златка не може да сключва.

Това е голям удар за русокоската, тъй като тя твърди, че е голяма християнка и много вярва в Господ. Карен също е православен християнин и ще се радва да получи благословията на Бог, но уви.

Не е ясно как жена като Златка Райкова, която води толкова разюзден живот, може да е набожна, при положение че постоянно нарушава божите заповеди.

Това е трети годеж за Мис Плеймейт 2007. Първият дойде преди 5 години, когато ММА боецът Георги Валентинов й предложи брак в ефира на Нова ТВ. След няколко месеца пък Благой Георгиев, известен повече като Благо Джизъса, й направи предложение. Сега ред е на Карен, като този път надеждите на Златка са, че ще успее да стане булка.

С Павел не са били сгодени, макар да са се оженили църковно. Когато тя му е била любовница, той вече е бил женен, но бракът му бързо се рзбива заради изневярата му.

Източник: HotArena.net