Златка Райкова скоро ще става родител за втори път. Всеки момент се чака да й изтекат водите и да влезе в клиника, за да роди момченце на любимия си Карен Хачатрян. Вместо да е най-спокойна и щастлива сега обаче, в името на собственото си и на бебето здраве, плеймейтката едва не колабирала от ужас. При това по вина на прехваления си арменец.

Както знаем отпреди, Хачатрян не се слави с особен разум, еле пък на пътищата. Той е от "хашлаците", които драпат да покажат скъпите си и бързи коли, натискайки с всички сили педала на газта.

Е, същото направи "юнакът" и преди дни, а негови познати в шок заявиха, че до него във возилото е била и самата Златка. Както Карен показа от снимка на таблото, ясно се виждаше, че при позволени 120 километра на магистралата, той е надул цели 180 километра.

Хачатрян буквално лети в най-лявата лента и пет пари не дава, че рискува не само своя и на околните живот, но и тези на жена си и нероденото им бебе. "Златка постоянно му говори да спре да се прави на "мъж", но онзи път едва не припаднала. Пищяла е в колата. Бива, бива, ама къде попадат все на тези недоразвити маймуни, един Бог знае", коментират възмутени познати на Райкова.

А потребителите също не пропуснаха да насметат арменеца за тоталната му безотговорност.