Ако някой беше казал на Джеврие Карадайъ, че съпругът й ще я остави, нямаше да му повярва. Никога! - това разкриха близки до разпадналото се семейство. Хората от родното село на бившия председател на ДПС - Борино, разказват, че той и жена му се знаели от деца.

"Израснаха заедно, къща до къща, а после се ожениха. Имат две прекрасни дъщери, които днес не искат да виждат и чуват баща си. За тях той е предател и казват, че нямат баща. А Джеврие е съсипана напълно, сърцето й е разбито и се чудим как оцеля след този удар, за който дори не подозираше", възмущават се жителите на Борино.

Както знаем, Мустафа Карадайъ завъртя любовна афера с по-младата от него юристка Христина Атанасова, която набързо наду корема и към днешна дата двамата вече дундуркат бебе. Мустафата тайно и полека се развел с Джеврие и лекува кризата на средната си възраст в леглото на Христина.

"Защо не ме остави, когато бях на 30 години, че да си оправя живота?! Защо го направи сега, когато вече вярвах, че чакаме внуци и ще споделяме спокойни и щастливи старини?! Да не бях те срещала в живота си, долен  мръсник!", плачела и нареждала Джеврие.

Която разбрала, че предателството на мъжа й не е от вчера и че още, когато е назначил с "побутване" любовницата си в КПКОНПИ (директор "Конфликт на интереси"), той се е ползвал от "услугите" й.

"Че как иначе ще я вземат на такъв пост, след като се разбра, че е преписала половината от дисертацията си тази некадърница...", гневят се източниците.

Източник: Crimesbg.com