Хиляди кандидатки се бият една с друга, драпайки да се доберат до участие във втория сезон на прословутия "Ергенът". Коя за слава, коя за безплатна и луксозна почивка в Турция, коя за любов (сигурни сме, че тези за любовта са най-малобройни)... момичета се избиват по време на кастинга, довериха от предаването.

Откъде да знаят, милите, че вече имат огромна конкуренция за младото лъвче в лицето на пианиста Евгени Генчев?! И това не е коя да е, а кака им Ваня Щерева. Ванчето вече замина за Турция, където ще прекара няколко месеца, докато траят снимките на формата, защото се води един от сценаристите там.

Другаде обаче е "ключът от бараката", а именно в отношенията й с талантливия младок. Източници от кухнята подшушнаха, че Ваня се е сближила вече доста с Евгени, който бил копие на нейно бившо гадже. Знаем, че и Щерева, подобно на Лео ди Каприо, си пада по младо агнешко, на половината на нейните години.

"Тази като нищо ще му разкаже играта на Генчо и онзи няма дори да се усети. Опитна лисица е Ванчето, а и с такива момченце колко е игралаа...", смеят се източниците.