Диана Габровска ще участва на конкурса Мис Плеймейт!

Седем месеца след като лъсна без дрехи на предизборни плакати за кметски избори, кандидат – кметицата на Момин проход Диана Габровска се готви да кандидатства за участие в еротичния конкурс „Мис Плеймейт”. [caption id="attachment_446063" align="alignright" width="300"]плеймейт Кандидат-кметицата Диана Габровска се цани за Мис Плеймейт[/caption] Документите й вече са приети, а претендентките ще бъдат представени официално на 24 юли в морския курорт Слънчев бряг. Самата Диана споделя, че участието й е приключение, но и провокация към онези, които по-рано са я сочели с пръст.

„За мен да взема участие в „Мис Плеймейт” е ново приключение и най-вече провокация към всичките ми съдници, които не се измориха да ме обиждат и нападат.

Бих се радвала повече жени, работещи майки като мен да не се притесняват от телата си и да имат смелостта да счупят клишетата.”, споделя тя. И допълва, че се надява тази промяна в поведението й да накара повече хора да бъдат по-широко скроени, пише вестник "България днес". Нейните снимки без дрехи бяха разпространени дни преди местния вот, а Габровска по-късно сподели, че е била жертва на атака, тъй като кадрите били направени от половинката й, но разпространяването им в интернет е било незаконно. От екипа на Плейбой оповестиха, че акцентът на шоуто тази година ще бъде липсата на рамки. „Целим разнообразие. Всяко момиче, което иска да се състезава, може да си подаде кандидатурата. Диана е страхотна, тя е майка–едно е да си яка на 18 години, а съвсем друго - в зряла възраст. Финалът ще е през ноември, още не можем да обявим дата заради заразата. Момичетата ще бъдат 12 на брой, а най-любопитното ще бъде представено във визитките им", коментират от екипа на състезанието.