Камила Паркър показа, че няма да се даде на Кейт Мидълтън

Огромен скандал в британския дворец се разразява в момента. Лошите отношения между Кейт Мидълтън и свекърва й Камила Паркър ескалираха до максимум. Жената на принц Чарлз е отвърнала на нападките на по-младата дама, пишат медиите във Великобритания. Камила е заявила на Катрин в личен разговор да не взима отношение по неща, на които не е била свидетел, защото не знае точната истина. Освен това Паркър е намекнала, че жена, която не зачита семейните традиции, не може да й държи сметка, визирайки своеволието на Кейт на Коледа, когато празнува със своето семейство, вместо с кралското, както винаги е било.

[caption id="attachment_336682" align="alignright" width="300"]Словесните престрелки между Камила Паркър и Кейт Мидълтън продължават Словесните престрелки между Камила Паркър и Кейт Мидълтън продължават[/caption]

Kliuki.bg припомня, че Кейт Мидълтън срази доведената майка на мъжа си, когато в миг на скандал я обвини за извънбрачната й връзка преди време с Чарлз и обяви покойната Даяна за много по-стойностен човек и жена. Това явно се е приело много тежко от Камила, която е решила да си го върне.

"Да говориш просто наизуст е крайно грозно, моето момиче. С Чарлз винаги сме се обичали, независимо от браковете и всички пречки, които сме имали. Но пък каквото и да е било, винаги съм уважавала по-възрастните. Вземи си поука от това." - казала Камила на Кейт.

Отношенията между двете са доста обтегнати още от сватбата на Уилям с Мидълтън. Британските журналисти отдават това на факта, че Катрин се опитвала да подражава на принцеса Даяна и това я задължавало да не харесва Камила. Интересното обаче е, че Паркър очевидно малко хора я харесват, защото и отношението на Елизабет Втора към нея е доста хладно. Именно кралицата пречеше дълги години на синът си да напусне Даяна, докато принцесата сама не се убеди в изневярата му и го изостави на мига.