Камен Воденичаров се страхува за своя живот, след като през последните седмици преживя кошмар!

Известният комедиен тв водещ Камен Воденичаров от известно време е в истинска паника за своята сигурност. Най-лошото е, че Во вече започвал да се притеснява за живота си. След като наскоро стана жертва на домашен обир, Камен започнал да вижда опасности навсякъде. Той постоянно имал чувството, че го следят и това усещане го побърквало, научи Kliuki.bg.

Причината Камен Воденичаров да се страхува толкова много е, че крадците знаят отлично къде живее той и не само това, но и познават целия му начин на живот. Полицията предполага, че преди да бъде обран, тв водещият е бил следен и цялото му ежедневие вече им е ясно на престъпниците.

[caption id="attachment_335582" align="alignright" width="300"]Камен Воденичаров в паника за живота си Камен Воденичаров в паника за живота си[/caption]

"Почти съм сигурен, че са били наркомани, но тези хора са най-опасни, защото са способни да отнемат живот за мизерна сума пари. Наистина започвам много сериозно да се притеснявам. Вече дори не нося повече от 100 лв. в себе си, защото си представям най-лошото навсякъде." - вайкал се Камен пред близките си.

Притесненията на звездата от "Каналето" обаче са доста основателни, защото информацията, която крадците имат за Во, е твърде голяма. Така той става уязвим или на нов обир, или на нещо още по-лошо. Водещият дори вече се замислял дали да не продаде жилището си и да си купи ново другаде, където няма да го знаят толкова много хора.

"Сложихме СОТ, има камери по целия блок, но тук живее известна личност и всички сме притеснени да не стане нещо отново." - коментира съсед на Камен Воденичаров.

Почеркът на крадците издава, че ударът е направен от дребни престъпници, тъй като е бил откраднат дори буркан с монети, които Во събирал за удоволствие. Все пак обаче, ако действително става дума за наркомани, тяхното завръщане е много вероятно.