Камелия е безмилостна към колегите си Азис

Поп фолк дивата Камелия е повече от язвителна към своите колеги от бранша. Огненото момиче бе напълно безкомпромисна спрямо Преслава. Родената в Чипровци певица я обвини, че е превърнала работата си в печатница за пари.

Това, което пеела Преси не било, за да носи единствено удоволствие на феновете й, а целта й била да печели пари. Да трупа пачки на всяка цена. Отскоро на мушката на поп фолк дивата е и костинбродският славей.

[caption id="attachment_312875" align="alignright" width="300"]Камелия захапа Азис Камелия захапа Азис[/caption]

Камелия бе категорична, че не може Азис да има претенции, че е крал в бранша на поп фолк бранша, а да поднася песните си на почитателите в заведения и нощни клубове на плейбек.

Освен него тя визира и други свои колеги, които прибягват в участията си до този начин на пеене.

Най-малкото това е неетично към тези, които са дошли да ни слушат и да ни аплодират, гневи си русокоската.

Звездата на „Пайнер” твърди, че когато нещо не я грабне или не докосне сърцето й тя просто не го прави. Също така не обича да шмекерува пред меломаните по клубни участия, както бил чест прийом на някои от колегите й.

43-годишната певица твърдо е заявила, че тя вече не си позволява да мами феновете си.

Преди може и да е експериментирала и да е използвала различни похвати като флашки и пеене на плейбек, но днес се раздава напълно на почитателите си.

Предпочитала да се изтощи на концертите си и да се раздаде докрай, отколкото да види и сянка на неодобрение и огорчение в погледите на публиката. Изпълнителката на „Залеза и зората” признава, че обича да търси нови и вълнуващи неща.

Да променя както визията си, така и репертоара си от песни. С което да изненадва и то положително феновете си.

Но категорично се е отказала да ги мами и обезверява, като записва предварително песните си и ги пуска по време на участията си. Огнената фурия категорично се е отказала от тази формула за себе си.