Камелия взе решение и няма да отстъпи от него

Като колежката си Глория тя реши да го направи и вече е тръгнала по този път. Блондинката от Чипровци е непреклонна в решението си.

Поп фолк дивата иска да напише своя автобиографична книга, по терка на колежката си Глория.

51-годишното „огън момиче“  е сигурно, че има какво да сподели на своите фенове и да направи пътя им по-лек, ако са решили да я следват в професионален план.

Преди настъпването на новата година Камелия изпадна в един куп откровения, вероятно омагьосана от коледното чудо.

Изкусителката умее да приковава вниманието на последователите си към себе си със серия предизвикателни фотосесии. И с това, че въпреки че е достатъчно разкрепостена и умее да предизвиква сърцебиене у мъжете, тя си остава вярна само на един-Цветин. Двамата са двойка от много години и въпреки че нямат брак, връзката им издържа на годините, предизвикателствата и изкушенията повече от всеки един „стабилен“ брак на някои от звездите.

„Никой не ме познава. Единствено мъжа ми, свидетел на моите болки, разочарования, трудностите, през които съм преминавала. Искам да покажа в книгата си една друга Камелия. В нея съм откровена-от детството си, до сега. Жив човек съм, нито съм толкова идеална, нито съм толкова лоша, имам от всичко“, споделя поп фолк звездата. И признава, че колкото и пъти да е била на ръба, винаги се е чувствала добре, когато пътува и работи.