Певицата Камелия Воче, която нашумя много във "ВИП Брадър", се готви за трети брак, сватбеното тържество ще бъде на италианска територия - в Неапол.

От там именно е и нейният последен избраник - той е италианец, заедно са близо две години, родом от региона край град Неапол е той и семейството му. Заради тях, Камелия - певица и кулинар, смята да стегне италианска сватба, но наесен.

Засега Камелия Воче не открива много други подробности, освен че ще бъде тази година и ще бъде в Италия.  Освен добре пеещ изпълнител, Ками стана известна напоследък повече и с големите си кулинарни постижения. Издаде цели две книги с рецепти, които пожънаха голям успех. Изданията, пълни с кулинарни достижения на певицата с прозвището Камелия Воче, са доста луксозни, но съдържат и много лесни, бързи рецепти за напрегнатото ежедневие на повечето съвременни домакини у нас и по света.

[caption id="attachment_334595" align="aligncenter" width="300"]Камелия - кулинарката на джаз сцената у нас Камелия - кулинарката на джаз сцената у нас[/caption]

Затова и книгите на Камелия Воче се купуват много. Те добиха популярност не само сред родния ни книжен пазар, но и в други страни - Турция, както и Италия, научи Клюки.бг.

[caption id="attachment_334593" align="aligncenter" width="300"]Камелия Воче се готви за трети брак на есен Камелия Воче се готви за трети брак наесен[/caption]

Самата Камелия Воче пък разказва, че е силно изненадана от успеха на книгите си, особено в Италия, където конкуренцията е голяма, защото много дами, които са в телевизията или в шоубизнеса по един или друг начин, често се решават да издават книги с рецепти. Това там е доста традиционно явление. Затова именно Камелия Воче не е очаквала, че ще се появи интерес и към нейните непретенциозни издания.

Както знаем, Камелия Воче е на 52 години, има два брака зад гърба си и сега се подготвя за трети опит в любовта за цял живот, затова й желаем късмет и щастие. Дано този път успее и получи щастието, което търси от много години насам.