Камелия Воче ще става булка

Камелия Воче ще мине под венчило за трети път. Пеещата готвачка, както я нарече лорд Евгени Минчев в Къщата на ВИП Брадър стяга сватба. 52-годишната Воче ще облече бялата рокля през пролетта. Женихът е с няколко години по-голям от нея, но стои далеч от прожекторите и не иска да се афищира. Новият й избраник е доктор, сърдечен специалист. Освен практика в държавни лечебни заведения, кандидат жениха имал и частен кабинет.

Двамата влюбени възнамеряват да спретнат скромна сватбена церемония в красивата италианска местност Тоскана в провинцията. Това била отколешна мечта на Воче, разкри самата певица, пише „Всеки ден“.

Камелия Воче ще каже за трети път заветното „да”. Нейната тайнствена половинка има само един брак зад гърба си и две пораснали деца, задминали 30-те години. Първият си брак на чаровната певица сключила още на невръстните осемнадесет години.

[caption id="attachment_334361" align="alignright" width="196"]Камелия Воче пак в предбрачна треска Камелия Воче пак в предбрачна треска[/caption]

От него на Воче й остава голямата й дъщеря Десислава. Съпругът й не само бил поклонник на чашката, но и обичал хазарта и изобщо не се отказвал да прескача в чужди легла на знойни хубавици, научи и Kluiki.bg.

След като двамата се разделят окончателно, Воче решава да пробва късмета си, като работи на круизи из скандинавските страни. Именно на тези пътешествия тя среща и втория си съпруг Маурицио. Той е италианец и има собствена фабрика за книговезки услуги.

Животът на Воче се превръща в песен, която обаче много скоро приключва инфарктно. След цели единадесет години брак и едно привидно добро семейство, двамата се разделят. Оказва се, че италианеца има нечисти помисли и действия спрямо щерката на певицата. И от това съжителство й остава дете, сина й Самуил.

Последва дълъг и унизителен развод, но тя все пак го печели. За да се отърве от шока и ужаса на втория си брак, Камелия Воче участва в телевизионното шоу на ВИП Брадър.