Камелия Тодорова разкри шокиращи истини за мъжа си и Саня

Джаз примата Камелия Тодорова открехна завесата на семейния си живот. Бившата „Търновска царица” разказа как настоящата съдийка от музикалното шоу „Х фактор” Саня Армутлиева се е вмъкнала в леглото на съпруга й. Аферата между мъжа й Майкъл Кунстман и Саня се случила в края на 80-те години на миналия век. Тогава известната ни певица все още живеела в Германия заедно със съпруга си и двете деца.

Майкъл и Саня обикаляли заедно страната по турнета, концерти, спели в едни и същи хотели и заварката станала. В един момент наглия й мъж започнал да облича с едни и същи дрехи Камелия и настоящата си любовница, а Саня се превърнала в предизвикателна жена, която демонстрирала своето превъзходство в дома на Камелия Тодорова. До момента, когато всичко се изяснило. Тогава именно една от щерките ми заварила татко си на калъп в едно легло със Саня, откровено заяви певицата пред в. „Уикенд”.

[caption id="attachment_329148" align="alignright" width="297"]Камелия Тодорова разкри истината за брака си и Саня Камелия Тодорова разкри истината за брака си и Саня[/caption]

Палавият й съпруг не й сложил рога само с настоящата шефка на музикална компания „Виржиния рекърдс”. При първото им пристигане в България Майкъл вкарал в легото си и нейна съученичка и приятелка. Преди това той я направил своя секретарка и преводачка, без тя да знае и дума английски. Дамата обаче решила напълно да се възползва от слабия му ангел и безцеремонно го ограбила, разбра Kluiki.bg.

Като му поискала назаем петнадесет бона, а после забравила да му ги върне, разкрива още от житейските си неволи Камелия Тодорова. Заради безкрайните му забежки Камелия Тодорова окончателно се прибира в родината си заедно с двете си дъщери през далечната 1990 година. Цели десет години тя не дава развод на съпруга си.

Причината е, че иска да получи немско гражданство и да се разведе по немските канони. Но това не се случва, Майкъл ловко се измъква, а тя и децата й не получават и лев издръжка. Същият прийом мъжът й прилага и към първата си съпруга, като също лишава от средства.

Камелия Тодорова влиза в ВИП Брадър за пари, признава самата тя.Така тя получава финансовата възможност да се грижи за старата си и много болна майка.