Камелия този път не захвърли „дрехи и задръжки“

Камелия не се показа провокативна, разголена или с нова пластична операция. Но пак изненада! Защото се появи в нета с коренно различна визия.

От предишната Камелия няма и помен. За добавка певицата от Чипровци си е сменила и фамилията. Тя вече се подвизава в мрежата като Камелия Бонд, като уточнява, че тя  едно от момичетата на Джеймс Бонд.

Последното решение опули феновете й. И наистина Камито цъфна с къса прическа в черно, тъмни очила и предизвикателно деколте, къде без него, със строги тъмни дрехи.

Дори и най-върлите й последователи заподозряха някаква промяна. Те започнаха да гадаят дали Камелия ще прави нова песен, а това е подготовка за видеото. Дали път в този вид се е барнала, защото ще бъде водеща в някое ново риалити, които стартират наесен.

Други обаче заподозряха, че чалга фурията може би се кани да си смени…мъжа. След като резна носа си, за радост на едни и за тъга на други, тя вече не е същата.

Чалга изкушението винаги е изтъквала приноса на нейния Цветин не само в развитието й като личност, но и за кариерата й. Камелия често повтаря, че Цветин е нейния човек и вече 25 години го доказва. Дали пък вече не е настъпил краят, питат се тревожно последователите й.