Камелия посече „Пайнер“

Устатата поп фолк дива се похвали, че след като напуснала димитровградската фирма, станала в пъти по-богата. Това блондинката съобщи на феновете си, с които разговаря в мрежата.

Единствената й болка била, че не го е направила по-рано. Знаем, че чипровката би шута на фирмата в далечната 2014 година. И оттогава са продуцира сама.

Изпълнителката „доля масло в огъня“, като заяви, че след като си тръгнала от „Пайнер“ се почувствала свободна, независима и правила това, което харесва. Без ограничения, „без окови“. И в добавка се видяла най-после с пари.

Както знаем, фирмата организира участията на певците си, но прибира тлъст дял от печалбата им.

„Видях се наистина с пари, откакто се самопродуцирам и организирам сама участията си по заведенията и партитата, където мога да пея. Това може да се види и от сметките ми, които декларирам всяка година в НАП“, заяви Камелия.

„Добре са го казали евреите. Най-добре  е сам да си си господар, да работиш за себе. Изпитах на свой гръб колко са верни тези техни приказки“, добави „огън момичето“.

След като Камелия напусна „Пайнер“, още доста знакови имена напуснаха Митко Пайнера. Сред тях са Андреа, Глория, Десислава  и още други изпълнители.