След дългите години опити, Ками успя да спечели кариера, успехи, а вече и голямо семейно щастие. Тя прекара много години заедно с любимия Цветин.

Освен че професията й е много изискваща от личното време, предизвизвикателство за всяка двойка са участията й, феновете и неприличните предложения, но те успяха. 

А сега след много дълго чакане, освен двамата, успяха да си имат и детенце, с ползването на сурогатн амайка, двойката се сдоби със син. Неговото име е Баян, а редките снимки на майката и таткото с бебето показват колко са щастливи всички.

Знаем, че детето е записано с баща Цветин, а Камелия като негова съпруга стана наскоро официално негова майка, макар детето да е родено от друга биологична майка, украинска бежанка, където това е разрешено. Смята се, че освен сума за раждането, жената ще получава и ежемесечна издръжка за себе си докато детето й сатне пълнолетно, така Камелия и Цветин си гарантират спокойствието, засега в нашата страна сурогатното майчинство е забранено по закон.

И сега заслужено Ками се наслаждава на спокойните си дни, с последната си снимка в мрежите тя позира с чаша вино и изглеждаща много по-млада от нейните 52-години, феновете не спират да я подкрепят за всичко.