Камелия показа доста противни снимки на обществеността! В тях се вижда много добре как Ками вече не е онази красавица от близкото минало!

Камелия отврати публичното пространство с ексцентрични снимки във Facebook, видя Kliuki.bg. Славата й на красавица явно вече е мираж, защото на фотосите Ками изглежда покъртително. Певицата може би е искала да бъде отново различна, но вместо това, тя показа един доста застаряващ вид, който не й е присъщ по принцип.

Истината е, че годинките няма как да подминат и Камелия. Въпреки всичкия грим, който слага по лицето си, бръчките започват все по-отчетливо да си личат. На снимките Ками прави интересни физиономии, но 43-те й години не могат да се скрият.

[caption id="attachment_319080" align="aligncenter" width="300"]Застаряваща Камелия се прави на клоун Застаряваща Камелия се прави на клоун[/caption] [caption id="attachment_319082" align="aligncenter" width="300"]Ето това е днешната Камелия Ето това е днешната Камелия[/caption]

Камелия отбеляза своя 43-ти рожден ден през януари. Тя винаги е държала изключително много на визията си, но с времето няма човек, който да може да се бори. Може би феновете й не могат да я видят в най-истинския й вид, но Цветин едва ли е очарован, лягайки си нощем до нея.

[caption id="attachment_319083" align="aligncenter" width="225"]Ужас! Ками вече не хваща окото, поне не по онзи начин! Ужас! Ками вече не хваща окото, поне не по онзи начин![/caption] [caption id="attachment_319087" align="aligncenter" width="225"]Някога това езиче беше желано от хиляди мъже, но сега бройката на желаещите със сигурност е намаляла доста Някога това езиче беше желано от хиляди мъже, но сега бройката на желаещите със сигурност е намаляла доста[/caption] [caption id="attachment_319089" align="aligncenter" width="215"]43 години си личат все повече 43 години си личат все повече[/caption]