Фолк дивата Камелия се похвали, че вече официално е майка на 5-месечното бебе, чието раждане обяви навръх Великден.

 

След като компетентни органи са одобрили молбата на бащата Цветин половинката му да бъде призната за майка на бебето му и то да бъде отгледано в семейна среда от тях двамата, 52-годишната звезда е придобила осиновителни права над пеленачето.

 

Припомняме, че напролет Камелия се похвали изненадващо, че е станала майка. Неофициално се знае, че „огън момичето“ е прибегнало до услугите на сурогатна майка – млада украинка от Одеса, установила се у нас миналата пролет, на която било платено да износи бебето с донорски сперматозоиди на Цветин чрез изкуствено оплождане.

 

Камелия осинови бебето си

Предвид факта, че в страната ни сурогатното майчинство е забранено заради масовата практика от последното десетилетие ромки да продават бебетата си в Гърция и Германия, новороденото отначало бе признато от бащата Цветин, който впоследствие придвижил нужните документи за осиновителни права на съпругата си Камелия. Така отскоро тя вече е вписана като майка на бебето.

 

Така и не става ясно дали биологичната майка на детето е напуснала страната ни, за да й бъдат отнети родителските права и бебето да бъде записано като осиновено от певицата. Според мълвата обаче цялата тази екстра е коствала на „огън момичето“ 40 хиляди евро.

 

Всеизвестен факт е, че през годините тя претърпя няколко спонтанни аборта. Последният път тя бе бременна с близнаци, които изгуби при спонтанен аборт навръх рождения си ден. Оттогава тя не празнува личния си празник.

 

Доскоро тя отказваше да разкрие името и дори пола на отрочето си. навръх 6 септември обаче показа бебето, разкривайки, че е момче. Двамата със съпруга й са решили да му дадат едно от най-старите български имена Баян. Близки на Камелия разкриват, че е била провокирана да даде това име на отрочето им от сериала „Войната на буквите“.

Източник: Уикенд