Камелия решила да изпробва Галин, тъй като много й харесвал външно, но той избягал! Не е ясно защо певецът би отрязал красавица като Ками! Въпреки разликата в годините, изпълнителката на "Ти си виновен" си остава истинска класа по отношение на визията!

Шокиращо действие на Галин предизвика голям интерес. Източници на Kliuki.bg разкриха, че Камелия е била близо до нещо повече от приятелство с младия си колега от "Пайнер". Случката се разиграла след премиерата на общата им песен "Само за минута". Тогава двамата решили да отпразнуват бъдещия си хит в столично заведение, където Камелия налетяла на Галин. Разбира се, тогава певицата била вече сериозно подпийнала и дори не помислила за половинката си Цветин. По-странното обаче е, че Галин отблъснал Ками, макар да е ясно за всички, че може би това е била единствената му възможност да бъде някога с нея. На всичкото отгоре той не само я отблъснал, а директно си тръгнал от заведението, сякаш изплашен от нещо.

[caption id="attachment_325506" align="alignright" width="300"]Галин отблъснал Камелия, за шок на всички мъже Галин отблъснал Камелия, за шок на всички мъже[/caption]

И двамата обаче решили да забравят за този "инцидент" помежду им. След това те гостуваха в "Шоуто на Слави", където показаха доста топли отношения. Но няма как да не стои въпросителната защо младо момче като Галин, което е необвързано, би отблъснало хубавица като Камелия. Вярно е, че изпълнителката на "Огън момиче" е с 20 години по-възрастна от него, но надали това би спряло който и да било мъж.

Всъщност от доста време се носят неприятни слухове за Галин, които го показват в съвсем друга светлина. Говори се, че любовните му предпочитания не са свързани точно с жени или поне не само, като дори беше спряган за връзка със собственика на мебелна къща "Явор". Всичко това обаче не бе потвърдено официално от никого и затова остава пълна загадка защо е отблъснал привлекателната все още Камелия.