Лятото настъпи и изпълнителката Камелия и съпругът й Цветин вече планират да вземат своето бебе на първата му морска ваканция, но все още не са избрали конкретна дестинация.

Камелия и Цветин водят бебето на първо море и... СНИМКИ

Те се колебаят дали да почиват в България или в чужбина. Има много възможности, като всеки има своите предимства и недостатъци, споделя Камелия пред печатно издание и добавя, че тя и съпругът й се справят чудесно с отглеждането на малкото им бебе и дори не се нуждаят от помощ. Освен това, те се считат за щастливци, защото бебето е спокойно и не плаче през нощта, което им позволява да си почиват добре.

Камелия и Цветин водят бебето на първо море и... СНИМКИ - Снимка 2

Въпреки спекулациите, че Камелия ще прекрати своите изяви, след като неочаквано стана майка на 52 години, певицата продължава да работи, тъй като лятото е най-интензивният сезон за техния музикален жанр.

Камелия и Цветин водят бебето на първо море и... СНИМКИ - Снимка 3

Благодаря на всички, които помогнаха за раждането на нашето малко съкровище, сподели щастливата Камелия навръх Великден и съобщи новината.

Камелия и Цветин водят бебето на първо море и... СНИМКИ - Снимка 4

Още се пази в тайна полът на бебето на Камелия и Цветин, а също така и името, което са му дали звездните родители.

Те са заедно повече от 20 години и въпреки, че нямат брак, са повече от семейство. Цветин Томов е плътно до звездата още от времената, когато Камелия не е била известна.

Източник: blitz.bg