Камелия е на върха на щастието. Най-после успя да се сдобие с дете, след като се опитва цели две десетилетия. Фолк дивата пожертва спестяванията си за най-ценното в живота.

Бебето, на което днес двамата с Цветин се радват, им е струвало 40 000 евро (80 000 лв.). Тази сума е заминала в Украйна, където сурогатна майка е износила и родила детето на Ками и Цецо.

Това обаче са били почти всичките спестявания на Камелия. Тя имала около 100 бона встрани, а сега й останали около 20, което ще й стигне за първите години от отглеждането на детето, но не и за луксозния живот, с който е свикнала.

Истината е, че финансовото положение на Ками се влоши след напускането на „Пайнер”. Тя стана самостоятелен продуцент, но нито има много изпълнители във фирмата й, нито има голям интерес към нея в дискотеките.

Това, че беше жури в „Гласът на България” няколко години, я спаси от фалит и й позволи да натрупа спестявания. Те обаче вече са стопени и ще трябва да започне отново активно да обикаля нощните клубове.

Не е лесно за Камелия да си намира работа. Повечето скъпарски заведения са лоялни към Митко Пайнера и не я канят за участия. Затова трябва да се задоволява с по-обикновените кръчми и клубове.

Не всичките 40 000 евро са отишли в джоба на сурогатната майка. Тя е прибрала около половината, а останалите са били ползвазни за медицински и правни процедури.

Певицата е имала страшни трудности да регистрира бебето като българче, защото е родено в Украйна от украинка. Всичко се е случило в чужбина, тъй като в България сурогатното майчинство е забранено и се влиза в затвора за него.

Източник: Crimesbg.com