Дарина Йотова - Дара и Ервин Иванов бяха (и се надяваме още да са) една от най-яките светски двойки у нас. Появи се обаче едно "но", което тревожи феновете на певицата, при това напълно логично.

Знаем, че Дара и Ервин се сгодиха в началото на годината, а певицата беше повече от щастлива и превъзбудено показваше пръстена на ръката си. Сватбата трябваше да се състои най-късно през есента, но изненадващо се оказа, че се отлага.

Решението уж било и на двамата, но е и индикация, че не искат или се страхуват да не избързат. А защо може да се случи това - най-малкото, защото не са сигурни един в друг, коментират близки до тях хора. В момента Дара и Ервин Иванов са на почивка в Италия и пускат снимки как се забавляват, но това не е гаранция, че всичко помежду им е наред.

"Ервин е много обсебващ и ревнив, може това да е накарало Дара да се замисли и да поиска отлагане. Да не забравяме, че той беше сгоден и за внучката на Тодор Колев, но Теодора Кулева скъса с него именно, защото я притискаше и не я оставяше да диша с уж голямата си любов. А каквато е фурия Дара... ще й е още по-трудно, ако бъде поставена под постоянен контрол", казват източниците.

И са прави. Май е по-добре да се изчака, отколкото да се навътри сама.

Източник: Crimesbg.com