Калина Паскалева била буквално болна от любов по привлекателния министър!

Шансът между Калина Паскалева и Ники Китаеца да се случи нещо, е толкова голям, колкото река Нил да замръзне. И то не, защото чувствата на Ники Китаеца най-вероятно са чиста проба пиар, а защото Калина Паскалева още не може да забрави последната си голяма любов. Това обаче не е мутрата, за която тя подробно разказа в книгата си, а министър от бившото правителство на ГЕРБ.

Близки познати на Калина Паскалева разкриха една от най-големите й тайни, а именно бурната й любов с привлекателния министър. Озадачаващото обаче е, че самата Калина Паскалева в крайна сметка сложила край на отношенията им, тъй като човекът бил семеен.

[caption id="attachment_330917" align="alignright" width="300"]Калина Паскалева Калина Паскалева била лудо влюбена в министъра[/caption]

Двамата се запознали съвсем случайно в известен столичен ресторант, където Калина Паскалева била с няколко приятелки, а той с двама колеги. Дали случайно, или не, но в същата вечер политикът предвидливо свалил брачната си халка. Виждайки известното лице на изкусителката и обърнал няколко чашки, министърът се престрашил да заговори Калина, а при нея си било привличане от пръв поглед.

"Калина страшно захапа въдицата. Колкото и да изглежда отракана и лесна, тя не се държи така в реалния живот. Напротив - сума време е въртяла няколко бивши гаджета. Тук обаче, с министъра сякаш не беше тя - отдаде му се още на втората вечер, а като я погледнеше човек, нямаше как да не разбере, че е влюбена. Та тя цялата сияеше", разкриват познати от обкръжението на Калина Паскалева.

Цялата история с министъра от ГЕРБ обаче траела не повече от три месеца, след което самата Калина приключила връзката си с него. "Тя видя, че той не само е женен, но приказките му, че не се разбира със съпругата си и иска да се разведе с нея, са пълна лъжа. След като тя научи, че има семейство, той няколко месеца я залъгваше, че бракът му е пълен фарс, поддържан само в името на политиката. И че не може да се разведе официално, за да не се изложи като министър пред обществото. Нищо подобно, той просто я занасяше", коментират приятели на Калина Паскалева.

Въпреки раздялата си с тайнствения министър, чието име източниците целенасочено отказаха да назоват, Калина не е имала друга връзка. Тя все още не била съвсем изстинала към бившия си любовник, затова заигравките й с Ники Китаеца са само в главата на жена му Виолета и евентуално на зрителите, твърдят близките на изкусителката.