Калин Врачански купи годежен пръстен за гаджето си!Калин Врачански винаги

е бил твърдо против брака, макар че от 2 години е обвързан с чаровната блондинка Александра Стоянова, неизвестна в публичното пространство. [caption id="attachment_457172" align="alignright" width="300"]Калин Врачански Калин Врачански с невероятен жест на любов[/caption] Актьорът е споделял в свои интервюта, че никога няма да се ожени, защото не харесва сватби. И според него подписът в гражданското само разваля любовта. Той е декларирал, че е готов да има деца и да съжителства на семейни начала с половинката си. Но не и да сключи официален брак. Най-вероятно обаче звездата от сериала „Братя” е размислил, защото преди седмица бил забелязан в известен златарски магазин в центъра на София. Калин внимателно разглеждал най-различни видове пръстени, като особено впечатление му направил модел за около 1500 лева.

В крайна сметка, след известен пазарлък, той получил отстъпка и го закупил. Възможно е пръстенът да е годежен, допускат в гилдията.

Врачански се опитва да запази в тайна гаджето си. Която си изкарва прехраната като художничка и има ателие в центъра на София за работа с малки деца, пише вестник Уикенд.