На 50-годишна възраст музикантът Калин Вельов най-после събра смелост да надене брачния хомот. Булката му Ирина е като копие на колежката му Нина Николина. Двамата влюбени си казаха заветното „Да“ в кюстендилското село Пастра, откъдето е родът на младоженеца.

 

На сватбата им кумуваха актьорът Филип Аврамов и половинката му Христина Димитрова. За никого не е тайна, че Калин и Фицата работят заедно от години в представлението „Бай Рок“. Двамата очевидно са се сближили до такава степен, че са решили да се сродят.

 

Вельов прекарва голяма част от летата именно в село Пастра. Той неведнъж е показвал в социалните мрежи как работи в двора на къщата, строена от дядо му. Веднага щом се затопли времето, Калин товари багажа и отпрашва натам. Очевидно толкоз харесва селото си, че е решил и сключването на брака да се случи именно там.

 

Ресторантът, в който са се почерпили гостите по радостния повод е разположен в близост до Рилския манастир. Там е направена и изнесена церемония за сключване на брака. Всъщност вероятно сте наясно, че подобни церемонии не са нищо повече от шоу за младоженците и гостите им, докато реалното подписване се прави няколко дни по-рано в гражданското.

 

Младоженците са се врекли във вечна любов пред Бога и са разменили брачните си халки в присъствието на около 40 подбрани гости. Пръстените са били поставени на специална възглавничка, украсена с бяла роза, носена от 11-годишната дъщеря на Калин – Карина. Припомняме, че тя е плод на любовта му с графичната дизайнерка Диана.

 

Калин Вельов се ожени на 50 г. за двойничка на Нина Николина

Роклята на булката пък е модификация на роклята на манекенката Стефани Сиймур в емблематичния клип November Rain на Guns’n Roses – къса пола отпред и дълга отзад. Ирина обаче е предпочела бухналите ръкави да бъдат заменени с презрамки, а булото – с украшение за коса.

 

От публикуваните до момента снимки става ясно, че Нина Николина не е била сред поканените на сватбата. Освен кумовете, единственото друго популярно лице сред гостите е това на боксьора Тервел Пулев.

Източник: Уикенд