Да, правилно сте го прочели - "Калин Терзийски умря днес и нека Бог да прости неговата грешна душа". Това нещо бе поместено в личния профил на писателя преди часове, а отдолу, както може да предположите, стана страшно.

Стотици хора се притесниха и започнаха да питат, да тъгуват, да изказват съболезнования, да призовават за успокоение на душата му... и само по-умните от тях веднага осъзнаха, че Калинчо си е жив и здрав, а това е поредната му и най-ярка простотия, с която да си направи реклама.

Калин Терзийски умря! Бог да прости грешната му душа! (подробности + СНИМКИ)

Да, този пост на един милион процента е написан лично от ръчичките на писателя, който я е бил мъртво пиян, я не, но очевидно има огромна нужда от любов и слава. Защо е решил да ги получава по този начин, това е отделен въпрос, на който смятаме, че и самият той няма да има адекватен отговор.

"Сега какво - броиш колко хора ще тъгуват и на колко ще липсваш ли?! Не дърпай дявола за опашката и не си играй с такива неща, защото не е редно", пишат му отдолу нормални в акъла потребители.

Очевидно, ако бъде попитан и притиснат за обяснение, Терзийски пак ще започне да обяснява как родната действителност е убила духа му и го е смачкала психически, как не е разбран и не е оценен подобаващо... и още, и още, и още... Но да си прави такива гаври, ами дебилно е! Да е жив и здрав!