Новият сезон на „Бригада нов дом“ – шести поред, стартира с нова бригада, начело на която е Калин Евтимов, познат на зрителите от „Фермата“ 8. Макар атрактивният майстор да има множество почитателки, категорично отбива мераците им, тъй като е женен и дори се радва на 5-годишна дъщеричка. Семейството му живее в с. Долна Диканя, където редовно посреща приятели и организира весели сбирки.

 

Признава, че животът в малко населено място му е сбъдната мечта. Пътува да София по работа, но иначе обича да се наслаждава на спокойствието. Съпругата му е украинка, но двамата се запознават в Кипър, много преди войната. Година след първата им среща, сключват брак. След старта на войната в Украйна, новата звезда от „Бригада нов дом“ успява да изтегли всички близки на съпругата си в България.

 

Новият екранен партньор на Мария Силвестър сформира първата си бригада под влиянието на свой приятел, който е специалист по вътрешни ремонти. В момента работят заедно с баща си. Разкрива, че бригадата му се състои от 6 човека и всички те участват в предаването, като всеки от тях е силен в своята област.

 

Не мисли дълго върху поканата да участва в предаването „Бригада нов дом“, тъй като е убеден, че това ще му донесе само позитиви. Разкрива, че с Мария Силвестър се сработили отлично, тъй като тя също участвала активно не само като водеща, а и организационно. Съдействала в екстремни ситуации, търсела доброволци и се ангажирала с доставките на материали.

 

Най-интересен за него е проектът, в който от старо училище, трябвало да направят дом за 5 дни. Мисията е изпълнена успешно, а това, че имат кемпер, който е емблема на предаването, много им помага. Мария влиза в ролята на шофьор.

 

В личен план Евтимов признава, че съпругата му е най-голямата му подкрепа. Именно тя го насърчила да участва във „Фермата“, което му носи по-широка популярност. Твърди, че ще помни до края на живота си това преживяване и е доволен, че стигнал почти до финала. Там намерил и приятели, с които са близки и до днес.

 

В аграрното предаване той показа освен добро сърце, интелект и огромни качества на балансьор сред всички интриги и скандали в стопанството. Макар да не успя да спечели, натрупал ценен опит, който му носи само позитиви.

В свободното си време обича да ходи на риболов и да кара мотори. Старае се да пътува със семейството си по света и у нас.

 

Имат много покани за гостуване през лятото от хора, на които са успели да помогнат с нов дом. Умората от снимките, които били много динамични, я усетили чак накрая, когато приключили.

След приключването на работата си по последния сезон на „Бригада нов дом“, си взима едномесечна почивка, за да се възстанови и да се зареди със сили за нови предизвикателства.

Източник: Уикенд