През октомври Кали ще чукне 48 години, но... ще ражда за четвърти път. Да, да - това си сподели самата тя в радио интервю и заяви, че никой няма да й диктува правилата и да й дава наклони от колко мъже и по колко пъти да ражда.

Знаем, че певицата има трима сина от трима различни татковци, а сега се задава и четвъртият. А може би този път ще е дъщеря... Не това е темата сега обаче, а фактът, че Кали за сефте разкри повече за гаджето си и то публично.

Тя призна, че мъжът й е красив, богат, успешен и умен. Лошото било, че е с цели 14 години по-млад от нея, но пък я обичал. "Е, щеше ми се разликата в годинките ни да е по-малка, но какво пък - такъв готин пич обича и глези дърта като мен", смее се Кали.

Тя обясни, че с нейничкият са заедно от вече пет години и за това време се е уверила, че може да разчита на него за какво ли не. "Той не е с мен, защото аз си вадя парите и издържам семейство. Той е с мен, защото той знае как да вади пари, за да издържа семейство. И, защото ме обича. Ами, хубаво ми е и не смятам да се извинявам никому", казва Кали.

А колкото до желанието й да направи мъжа си татко, тя заяви, че ей така, дори напук, ще роди четвърто, за да бъдела различна от другите жени...

Няма нужда да обясняваме, че потребители я направиха на нищо, но на нея продължава да й не дреме.