След като вече седмици наред се говори как Кали е зарязана от младото си гадже Наско, защото не иска или не може да му роди дете, на певицата й писна. Преди часове тя изригна публично и обяви, че тези глупости трябва да престанат.

"Хайде, наиграхте се, налудувахте се, наклюкарихте се, спрете се вече! Нито съм се разделяла с Атанас, нито ще го направя. Не и докато ме обича така, както ме обича още отпреди пандемията, както се грижи за мен и ми дава свободата и разбирането да продължавам да се развивам. Така че - не! Не сме нито разделени, нито дори в лоши отношения. Всичко е на шест и може да си отдъхнете", иронично заключи Кали.

Както знаем, тя е с няколко години по-възрастна от Атанас, но твърди, че като ум и духовност сякаш той е по-стар от нея с поне десетилетие. Той я променил много и благодарение на него станала по-сериозен и улегнал човек.

Нещо повече - самата Кали показа своя Наско - ей така, за да го видим и да й "завидим", защото бил страхотен сладур. Всъщност е права - Насето е откровено сладурест, дори някои в мрежата го оприличиха на "пате" в лицето. Е, доколко това е комплимент за един мъж, не знаем, но очевидно с Кали са си паснали.

А защо още не е забременяла от него... това си е тяхна работа. Може пък той да не иска деца...

Източник: Crimesbg.com