Кали не е такава светица, каквато се показва в Къщата на ВИП Брадър

Поп фолк дивата Кали го раздава много примерна майка в шоуто.

Припомняме, че при една от игрите на ВИП Брадър, където външната аудитория даваше квалификации на звездите, Кали тотално се срина. Зрителският вот се представляваше от временно натирените в трудово-възпитателното общежитие изкусителката Зорница Линдарева, актьора Ива Аръков и танцьора Атанас Месечков, пише HotZona.bg..

Тогава те жестоко се избъзикаха с Кали и я удариха там, където най-много я заболя.

[caption id="attachment_326873" align="alignright" width="300"]Кали не е това, което е в къщата Кали не е това, което е в къщата[/caption]

Двамата младоци бяха й набрали заради непрекъснатото перчене, че е много честна, открита и всичко си казва право в очите.

Те й дадоха приза на най-лицемерната и на най-мърлявата в Къщата. Кали така насериозно взе всичко, че избухна жестоко, след което реши да си мълчи, отказа и да се храни.

Преди тоава непрекъснато повтаряше, че са я нарочили и с това се злепоставя пред децата си. После певицата на лекия жанр се нахвърли и върху Евгени Минчев, като го обвини, че той стои зад цялата тази проклетия. Кали му се закани люто да се разправи с него извън Къщата. Светският лъв също не й остана длъжен.

Целомъдрието и себеуважението, което психоложката с китап демонстрира вътре не е така в действителност. Защото извън Къщата Кали се е доста палава, припомнят злите езици. Освен че има трима сина от три различни мъже и с Антон Краус се раздели, понеже му изневери, тя не е кротка и обрана домакиня.

Скандалните й фотоси още радват потребителите на Фейсбук с апетитните й женски хорми. Преди известно време Кали засне и ураганна фотосесия, на които беше както майка я е родила. Те дълго мокриха сънищата на представители на силния пол. Тези, които са ги видели се чудят коя е истинската Кали – примернаат майка от ВИП Брадър или палавницата от филм за пораснали, видя и Kluiki.bg.

Гаджето й Влади и баща на последния й син също я беше щракна на плажа , без долнище на банския. На снимките Кали не само бе захвърлила „дрехи и задръжки”, но й се видяха всички татуировки отзад. Мераклии още искат да се докопат до мистериозно домашно клипче, на което Кали и последния й мъж се отдават на горещи ласки под завивките.