Попфолк певицата Кали има в момента трети мъж в живота си. Проблемите в нейния живот обаче не спират.

Кали е майка на трима сина, но всеки от тях има различен баща. Най-големият син на Кали се казва Георги и за неговия баща се знае най-малко, той е роден, когато певицата е млада и доста неизвестна.

След това Кали среща Антон Краус и заживява с него, ражда момченце Марк, след което двамата се разделят, заради новата връзка на Кали с по-млад мъж от бизнесмена Краус.

[caption id="attachment_327970" align="alignright" width="300"]Певицата Кали има семейни проблеми Певицата Кали има семейни проблеми[/caption]

Влади е този мъж, както и настоящ любим на Кали. Те са заедно пред последните години и имат общо дете, отново момченце. Сега обаче се коментира, че майката на Влади не одобрявала жената до него. Както пишат и от изданието "За Жената", Кали отрекла тези твърдения, но обяснила, че това всъщност не е нейн проблем. А освен това майката на Влади била лекар по професия и работи сериозно зад граница, поради което те радко общуват и няма как да имат толкова тежки конфликти.

[caption id="attachment_327971" align="alignleft" width="207"]Кали и нейната половинка в момента - Влади Кали и нейната половинка в момента - Влади[/caption]

Кали е известна с не особено кроткия си характер, това го е показвала често през годините, а и сега, когато е участник в предаването по Нова ТВ "Биг Брадър".

Влади е много голяма любов за Кали, но тя самата  е казвала, че ако не е щастлива с един мъж, за нея нещата приключват. Но засега това не е факт, тя е сериозно обвързана в момента. Освен това, въпреки че вече си има три деца, Кали си мечтае за още едно детенце, защото все още няма момиченце, а много иска и преди месеци дори при Гала, сподели, че иска да осинови момиченце след време, припомня Kliuki.bg.

Желаем на Кали семейно щастие за дълги години!