Кали не спести пиперливи думи към колежката си Алисия

Кали и този път се показа директна, която без заобикалки и излишна дипломация каза това, което мисли. Певицата, която беше част от шоуто на ВИП Брадър даде своята оценка за бившата на националния вратар Ники Михайлов.Кали заяви, че Ася, както е истинското й име по паспорт, изглежда визуално наистина добре. Но прилича на....., тя си знае на кого, тактично премълча иначе цапнатата в устата фолкаджийка. Разбира се, Кали имаше предвид, че певицата от Вакарел прекалено явно иска да се унифицира със своята врагиня Николета Лозанова. Не е тайна, че двете жени на футболиста Валери Божинов не могат да се дишат, но умират да се правят еднакви, като двойка близнаци, пише HotArena.

Наскоро известен стилист разкри, че Алисия била при него, като му поръчала да я направи като Николета. Дори носела снимка на плеймейтката и пожелала точно такава прическа да й спретне и на нея. Всеки, който напоследък е виждал певицата на „Ара мюзик” няма как да не му направи впечатление, че Алисия постепенно се превръща в двойничка на врагинята си.

[caption id="attachment_341887" align="alignright" width="300"]Кали нападна Алисия Кали нападна Алисия[/caption]

Кали обаче не забрави да подчертае, че поп фолк певицата повече набляга на визията си, докато за песните, които е направила нещо им куца откъм количество. Думите й накарали Ася да се вцепени и не се знае какъв взрив ще последва във Фейсбук, само предполагат потребители. Разбира се Кали не пропусна да коментира и скандала, който наскоро се разрази в музикална компания „Ара мюзик”, както и напускането с гръм и трясък на Джина Стоева и Ивена.

Като бивш кадър на компанията тя каза, че наистина някои певици стават любими, докато други не се ползват със същото внимание и подкрепа. Според нея подхода е нечестен, защото всеки се бори да има равен шанс в кариерата, категорична е тя. Но не е и съгласна „да се хапе ръката, която ни храни”. Кали не подмина да коментира и поведението на Камелия. Певицата припомни, че Камелия направо е изригнала срещу нечестната игра на „Пайнер” и се отказа от фирмата, като стартира самостоятелна кариера.