Кали поставя ултиматум пред любимия си!

След като наскоро се сдоби с трети син, малкия Александър от актуалния си любим мъж Влади, Кали вече е по-решителна и категорична от всякога.

От изданието "За Жената" пишат, че Влади вече е усетил тежкия характер на певицата. След като имал изисквания относно отглеждането на общото им дете Алекс, Влади бил поставен на място, като буйната Кали му обяснила,че досега тя е нямала проблеми с гледането на детето и едва ли той ще поставя условията. Като освен това категорично казала, че ако не е щастлива с него, тя няма да остане с мъж заради дете или друга причина и не би се колебала да се раздели и с него.

[caption id="attachment_312518" align="alignright" width="300"]Непокорната Кали и Влади Непокорната Кали и Влади[/caption]

Става дума за това, че според младия татко у дома имало прекалено много шум и Кали и другите й синове не пазели тишина на бебето, докато според майката Кали това не било така. Оттам може би тръгнали дребните разногласия в двойката, но самата Кали споделя, че е оптимист за любовната си връзка с Влади, защото смята, че са много различни, а именно противоположностите се привличат. Тя обаче е категорична, че няма да търпи да я командват, научи Kliuki.bg.

Освен това, фолк певицата разказва, че всъщност другите й две момчета - Георги и Марк, много й помагат за бебето, особено най-големият Жорко. Той е вече на 14 години и е най-сериозен. Кали много се гордее и с трите си деца и казва, че е щастлива с тях.