Поп фолк дивата Кали е силно притеснена

Певицата Кали е стресирана и ужасена. Фолк изпълнителката е изпаднала в безтегловност не заради своето, а заради бъдещето на синовете си. Годишната Кали е майка на трима сина,най-голямото й момче Георги е на 14 години.

[caption id="attachment_318701" align="alignright" width="300"]Кали е силно обезпокоена Кали е силно обезпокоена[/caption]

Средното, което е дете на министерския син Антон Краус- Марк е само на пет. Изтърсакът носи името на Александър и е роден през януари тази година. Той е плод на най-новия приятел на певицата Влади.

Кали е сред щастливките, която твърди, че е изпълнила голяма част от мечтите си. Искала да има три деца и сега е щастлива с тримата си сина, другата е мечта била да стане певица. Кали е сред пайнерките, която има куп спечелени награди и е изпяла много хитове. Брюнетката не се спира дотук. Тя участва и в редица телевизионни проекти.

Наскоро, малко след като роди третия си син Кали се сдоби и с диплома на магистър по психология. Кали е на мнение, че психологията е професия, за която човек непрекъснато трябва да чете и да се развива. Поп фолк дивата не крие, че живо се интересува от източната религия и чете книги, свързани с духовното израстване, разбра Kluiki.bg.

Наскоро обаче тя беше „изловена”, че е била по-близка с 16-годишно момче, което бил неин ученик в школото, където Кали карала студентската си практика. Въпреки че флирта им бил само на ниво целувки и кино, социалната мрежа прегря от гневни майки, които изсипаха купища помия за морала на 38-годишната чалгарка.

Кали стоически преглътна хулите и насочи вниманието към случващото се в държавата ни. Според нея България се превръща в несигурно място, където насилието над индивида, убийствата от злоба и ярост, търгуване с човешка плът, безхаберието на държавниците става ежедневие. И заплашва сигурността на децата и народа ни. Затова тя се страхува за синовете си.

Певицата е „за” предстоящото турне на музикална компания „Пайнер”. Сподели, че все още не е получила покана за участие, но според нея на концертите трябва да отидат тези, които са се трудили упорито и могат да покажат много нови неща на феновете си.