Известната попфолк певица Кали с хита си от 90-те Нашата система 4-4-2 попадна сред избраните да участват в новия сезон на популярното предаване Като две капки вода. 47-годишната певица е известна като мъжко момиче, тъй като се е калила от преживяното до момента.

Дори като тийнейджърка е претърпяла сериозна катастрофа, от която едвам е оцеляла. Тогава едва 15-годишната Кали е изпаднала в кома и лекарите съобщили на близките, че положението й е много сериозно.

За щастие тя се е събудила и се е възстановила напълно, след което става известна певица. Тя споделя, че майка й я е подкрепяла винаги и я насърчавала да бъде каквато поиска, само да е жива и здрава.

Дори й е казала, че няма да се бърка в избора й на мъж, а ще приеме всеки, който се грижи за дъщеря й и я кара да бъде щастлива. Семейството им е изоставено от бащата, който 30 години не се е поинтересувал от тях, но Кали му простила и въпреки всичко се е грижила за него до последния му ден на този свят.

Превземайки родните сцени Кали е видяла какви ли не случаи, един от най-фрапантните е бакшиш от кокаин.

Кали била на крачка от смъртта

Тя е получила нестандартния подарък от неин фен и това определяно я е изненадало. Спомня си, че докато е пяла пред публиката и й подават някаква сгъната салфетка. Първата й мисъл е била, че някой си поръчва любим хит по този начин, но изненада е дошла, след като я е разгърнала. Изпратения подарък се е разпилял по пода, а публиката е станала свидетел на нестандартния бакшиш, споделя тя.

Споделя, че като пари най-много е получавала 4 пъти по 1000 лева от един почитател за една вечер. Това предизвикало завист в не малко от колежките й.

Източник: Уикенд