Стига, бе! Цветанка Ризова гони 60-така, на 58 е в момента, а се носи като млада младина. При това мнозина смятат, че й отива и че водещата е свалила едно 15-ина годинки от себе си, само заради стила на обличане.

Лицето на политическите ни предавания бе засечено в столичен мол, където се вееше безцелно из магазините. Цветанка беше заложила на лятна рокля (не онази жълтата на Веско Маринов), която бе ефирна и... с огромно деколте, от което почти изскачаше бюста й.

Какво си направила, Цветанке?! Ризова свали 15 години, барна се като мадама с бюста навън! (СНИМКИ)

Смеем да твърдим, че Ризова или си е поставяла силикон, или е много внимателна при подбора на сутиените с пуш-ъп ефект, защото на нейната възраст няма как иначе гърдите ти да изглеждат толкова стегнати и навирени нагоре.

Мъжете си скъсаха вратовете - е, не, защото са се влюбили до полуда, разбира се, все пак пред тях не е младата Сара Сампайо, а защото не са свикнали с подобна визия на Ризова.

Знаем, че в ефир тя изглежда и се носи предимно скучновато, да не кажем банално, но това е изискване на шефовете на телевизията. Все пак е водеща на сериозно политическо предаване, а не на домакинско развлечение като "На кафе" или нещо още по-лежерно.