Дали противоречивият като бизнесмен и политик Васил Божков не раздели сина си Антон Божков със съпругата му Ива Софиянска-Божкова, питат хората

Питанките се провокираха от последната морска почивка на дъщерята на бившия кмет на София Стефан Софиянски.

Съпругът й Антон е оставил жена си цяло лято да почива с децата на каравана, в компанията на нейни приятелки. Антон и Ива имаха годишнина преди два месеца, но така и не пуснаха общи снимки в мрежата.

Не е тайна, че Васил Божков недолюбвал снаха си. Той дори не присъства на сватбата на сина си, която бе през 2013. Причината била, че смятал Ива за твърде „постна и скучна“, като се чудел защо синът му е избрал точно нея за своя съпруга.

Отношението на Черепа не се променило към щерката на екс софийския кмет, дори след като му роди три внучета, като едното носи изцяло името на дядо си.

Около Васил Божков винаги са гравитирали красиви и поддържани жени, затова той още от началото недоумявал с какво толкова успяла да спечели сина му недотам ефективната бивша водеща.

Заради което непрекъснато мрънкал на сина си да си намери някоя хубавица и да остави съпругата си. До този момент Антон не се вслушвал в „бащините наставления“, но дали все пак им е дал ухо, питат се в мрежата.

Източник: Crimesbg.com