На заден ли дава Евгени Генчев по отношение на връзката си с Валерия Георгиева - това се запитаха потребители в нета, станали свидетели на странното му и неочаквано изказване по неин адрес, или по-точно по адрес на общото им бъдеще.

Всички видяхме как месеци наред, докато търсеше любовта в Бодрум, пианистът мечтаеше само да едно - жена, за която да се ожени и която да мзу роди дете, при това скоро след сватбата.

Той дори отпрати Айлин Бобева, към която очевидно имаше силно физическо привличане, заради факта, че още й се "живее" и не е готова за нещо по-сериозно, докато Валерия уж беше.

Днес обаче, в разговор с последователи, Генчев изобщо не обели дума за личния си живот и за годеницата си. Той говореше само за музиката и работата си. А на въпроса дали е готов за дете, заяви, че човек никога не е готов, но  тези неща се случват като му дойде времето от съдбата... Общо взето бе доста уклончив и изобщо не приличаше на уверения мъж за семейство, който познавахме от "Ергенът".

Това накара потребителите да се замислят дали нещо не се е "пропукало в рая" и дали след грозната сцена на РД на Валерия, отношението на Генчев към нея е още същото, или си е дал сметка за някои неща и преосмисля бъдещето си с нея.

"В крайна сметка той си решава и е по-добре да взима решенията сега, отколкото ако се оженят и дойде и бебето", коментират в нета.