Какво се случва със Светлана Гущерова?

Малко след публичната проява на семейство Гущерови в студиото на Нова, плеймейтката пострада.

Съпругата на Хриси сериозно стресна последователите си, като се показа цялата омотана в системи.Тя сама сподели, че е в доста тежко положение, но е на домашно лечение.

„Моля се следващата седмица да ни донесе повече здраве и късмет. Защото отминалата бе истинско изпитание за нас.

Цялото семейство се разболя последователно, като в тежко положение бяхме аз и мама. А Християн дори не успя да стане от леглото. Истински кошмар!Надявам се на бързо възстановяване и да си върнем енергията.Пазете се и ви пожелавам здраве“, написа в мрежата Светлана.

От последното й стори става ясно, че положението наистина е сериозно. Светлана не уточни каква е причината за болестта на семейството й.

Някои скептици заподозряха, че Светлана сериозно е пострадала заради поредната хирургическа намеса и корекция, на които тя се подлага непрекъснато. Други обаче предположиха, че ги е тръшвал или грипа или новата форма на Ковид, наречена „Флирт“.

Според други това  е заради силния стрес от сериозните семейни драми, почти довели да развода на Хриси и Светлана. Някои пък подметнаха, че ако Светлана хвърля негативна енергия или прави черни магии  на свекър си Добромир Гущеров, й се връща на нейната и на главите на останалите членове от семейството.

Източник: Блиц, Crimesbg.com