Венелин Петков е тотално променен след раздялата с жена си Николета Маданска

Бившият шеф на новините по Би Ти Ви се раздели с майката на двамата си синове миналото лято, но половин година пазиха тайна.

До тази драстична раздяла се стигна, след като Маданска обвини мъжа си, че изобщо не помага и не поема грижите в отглеждането на децата.

Но промяната се оказала доста драстична за Венелин. 51-годишният журналист е тотално променен, побелял, почти неразпознаваем. Заради стресът и ядовете около раздялата с бившата си половинка, той е съсипан, като преди винаги е изглеждал доста младолик.

Какво се случва с Венелин Петков?Новинарят неузнаваем след раздялата с Маданска (Фото)

Николета си тръгна от къщата на бившия телевизионен шеф в Бистрица, с двамата си сина. Тя живее в дома на родителите си в близкото до столицата село Лозен.

Въпреки че животът им изглежда щастлив и безоблачен, близките до светската двойка твърдят обратното.Те имали доста търкания и недоразумения относно отглеждането на наследниците си.

Николета и Венелин нямат официален брак, но нещата никак не са розови, въпреки това.

В медийните среди си шушука, че двамата са стигнали дори до съд заради родителските права над децата си.

Николета не спира да пуска снимки как се забавлява със синовете си. Тя се справя добре и без бавачки, и не се чувства зле въпреки раздялата си с Венелин Петков.Очаква се след майчинството отново да се върне на работа в спортния отдел на медията.

Източник: Ретро