Годжи направо е неузнаваем

Фенове са силно притеснени от това, което се случва с Георги Милчев-Годжи. Басистът на Слави Трифонов е направо плашещ с вида си. Музикантът от „Ку-ку бенд“ е качил минимум петнадесетина кила и трудно си закопчава ризата.

Това с ужас видяха зрителите при Жоро Любенов по БНТ. Двамата с Евгени Димитров-Маестрото му гостуваха, като говориха за предстоящия концерт на бенда на 7 декември.

Какво се случва с Годжи?Младата жена ли му причини това(Стряскащо фото)

Според мнозина гледката била потресаваща, още повече че музиканта винаги стриктно е държал на външния си вид.

Според негови колеги драстичното напълняване се дължи на лични проблеми.

Тегобите на гологлавия музикант идвали от младата му жена Надежда. Преди пет години тя му роди дъщеричка, която кръсти на майка му Цвета. Годжи има един провален брак и двама сина от него. След куп провалени връзки той се ожени за доста по-младата Надя, но проблемите не го подминаха.

Двата магазина на Надя във Враца фалираха. Тя продаваше антикварни стоки, както и биопродукти. Но непосилните, за онзи регион цени я накараха да хлопне кепенци.

Това се случило преди няколко месеца. След това Надежда заявила в прав текст на Годжи, че няма да работи при шеф, който да я командва. И така оставила отговорността за издръжка на семейството изцяло на плещите на Годжи.