Нещата при Галена не са розови

Хитовата звезда на „Пайнер“  е плашещо слаба. Половинката на Гальо Вафлата е стигнала критичния минимум килограми и заплашва да навреди сериозно на здравето си.

Певицата замина за Доминиканската република за Нова година, а до нея неотлъчно я следвал доктор. Тя е наела медицинското лице, за да не се случи непоправимото, стресирани са нейни фенове.

Какво се случва с Галена? (Лекар неотлъчно ходи след нея-снимки)

Последният месец на миналата година поп фолк дивата имаше претъпкан график, като имаше дори дни, в които участията й бяха по две.

Близки до изпълнителката са силно притеснени, че на някои от тях Галена припаднала и дълго време не се съвземала.

Какво се случва с Галена? (Лекар неотлъчно ходи след нея-снимки) - Снимка 2

Тя бе една от първите певици, която приложи инсулиновата диета, с чиято помощ отслабна драстично. Тя буквално се стопи и вече не прилича на себе си. С инжекции за диабетици звездата на „Пайнер“ провокира нежелание да се храни, като този отказ й докара сегашното състояние- слаба, изпита, мършава и изглеждаща като модел на концентрационен лагер, коментират я в нега.

Тази мода, поразила музикалния свят, използваха и Десислава, както и щерката на Глория-Симона, които също се стопиха видимо.

Галена отдавна е достигнала перфектните размери на фигурата за височината си, но продължава да се боде. Тя отказва да спре с терапията, която заплашва да й нанесе непоправими щети на организма й, предупреждават експерти.

Източник: Лупа.бг