Вече месец шоуто на Цитиридис е във ваканция

Но водещия се е подул като балон. Той изглежда двоен само месец, откакто не е на екран. Гъркът драстично се е налял и гони предишните си 120 килца, изумени са фенове.

Николаос Цитиридис бе доста пълен преди да стане известен и водещ на шоу по BtV. Вероятно пак е залитнал по старата си страст-дюнери и вафли. Сладкото изкушение му е сред любимите и с него може да се тъпче до откат, доверяват близки до водещия.

Сега, за отрицателно време, е трупнал още и още килограми. По времето, преди да стане водещ, той не спирал да се храни с наденички  , кюфтета, кебапчета и пържени картофки, както и бял хляб. И резултатите били плачевни, той строшил кантара със своите 120 кила.

Но след като му предложили да стане водещ на шоуто, шефовете на медията му дали ултиматум-да отслабне. Тогава Цитиридис се заел сериозно да извае фигура. С подходящ хранителен режим и постоянно тренировки той успял да влезне във форма.

Зрителите го видяха вече като стройно момче, което ръси умнотии от екрана. Но след като излезнаха във ваканция, Нико се върнал много бързо към старите си навици. А и бил от тези мързеливци, на които не им се потяло във фитнес залата.

И резултатът се оказал плачевен. Ако обаче е отново на екран през есента, трябва доста да се потруди за фигурата си, коментират го злобничко колеги.

Източник: Уикенд