Какво се случва с отношенията им, чудят се и приятелите на Злати и Миро!

Какво се случва с Миро и Злати - това е може би най-задаваният въпрос в приятелските кръгове на победителката от Биг Брадър този сезон Златка Димитрова. Красавицата се скъса да тръби по вестници, сайтове и телевизии колко много се обичат с Миро, как той е зарязал съпругата и сина си и как живеят заедно.

[caption id="attachment_309519" align="alignright" width="300"]Защо Миро още бави годежния пръстен на Злати?! Защо Миро още бави годежния пръстен на Злати?![/caption]

Тръгна дори слухът, че Злати е бременна от Миро, но тя побърза да го отрече в ефир. Дотук нищо странно. Странното обаче е, че още в Къщата на Биг Брадър Злати оповести пред съквартирантите, а и пред цялата страна, че най-голямото й желание е Миро да й подари годежен пръстен и двамата да сключат брак.

Днес обаче, в поредното си интервю, Златка Димитрова отново бе с празни ръце, а на пръста й нямаше и помен от годежен пръстен или халка. При това положение няма как приятелите, а и най-вече почитателите й да не се запитат какво става и къде е проблемът, че Миро не може да отскочи до някой бижутериен магазин и да зарадва половинката си. Нали наистина я обича и тя е жената за него?!

Злите езици обаче шушукат, че причината може и да е друга и че като повечето мъже Миро трудно би скъсал със сигурността на стария си живот, за да се впусне да гради нов и то от самото начало. Дали съпругата му прави проблеми, не е ясно, макар че самата Злати призна, че редовно я безспокои по телефона.

Но, каквото и да прави една жена, когато мъжът си е наумил нещо, нищо не може да го спре. Дали обаче Миро наистина си го е наумил, или му е далеч по-лесно да живее така, както досега - със Злати неофициално, а със законната си съпруга и детето си официално?! Защото, когато нямаш развод, то и години да минат, твоят официален партньор се счита законният такъв.