Цвети и Годжи вилнеят заедно на дискотека и изглеждат съвършено щастливи

Снощи Годжи и Цветелина Грахич пяха в нощния столичен клуб "Плаза Денс Център", научи Kliuki.bg. Двете звезди са изнесли страхотно шоу, твърдят очевидци. Цвети и Годжи обаче са демонстрирали доста близки взаимоотношения, което породи множество слухове дали все още са само приятели.

Цветелина Грахич отдавна е любимка на Георги Милчев, но предвид разликата в години, никой не подозираше нещо по-специално помежду им. Сега обаче се прокраднаха известни слухове, че може да има и друг тип тръпка помежду им.

[caption id="attachment_306679" align="aligncenter" width="300"]Grahich Годжи и Цветелина Грахич пеят заедно в "Плаза"[/caption]

Георги Милчев има доста дуетни изпълнения с Цветелина Грахич. На сцената те винаги са се разбирали прекрасно. Извън нея също са много близки. Въпреки че възрастта на босненската хубавица (22 г.) е точно на половината на тази на Годжи (44 г.), това никога не се е отразявало на техните отношения., било то в музиката или извън нея.

[caption id="attachment_306681" align="aligncenter" width="300"]Plazza Годжи и Цвети избухват заедно[/caption]

Породило ли се е нещо повече между Цветелина Грахич и Годжи?

[caption id="attachment_306684" align="aligncenter" width="300"]kupon Те са много близки и правят страхотен купон заедно[/caption] [caption id="attachment_306686" align="aligncenter" width="200"]Georgi-Milchev Цвети и Годжи изглеждат като прекрасна двойка[/caption]