Само преди два дни беше най-щастливият ден в клана Михайлови. Тогава Николета Лозанова роди малката Борислава и ако за нея това е второ дете и втора дъщеря, то за Ники Михайлов е първородното отроче, както и първото внуче на Боби Михайлов. Не е нужно пак да повтаряме, че този ден би трябвало да е паметен за всички Михайлови, които да показват радост.

Е, те не само не "скачат възторжено", но и реакциите им са повече от странни. Таткото Ники мълчи и не обелва и дума, макар да знаем, че още вечерта е почерпил съотборници и приятели в столично заведение. Дядото Борислав Михайлов, на когото е кръстено бебето, си е изключил телефона или го затваря, щом го потърсят журналисти за честито. Поне едно "благодаря" може да се каже, нали, няма да те питат за БФС...

Най-нетипична и дори груба бе реакцията на жената на Боби Михайлов - Мария Петрова. Златното момиче, което винаги е било слънчево, любезно и отзивчиво, сега потресе. "Да, благодаря ви за пожеланията, но няма да говоря и да коментирам каквото и да било" - рязко отсече Мария Петрова и приключи разговора.

Дума не обели и майката на Николета - Еридина Лозанова, което също не е типично. На всички тях искаха да честитят бебче, не да ги карат да спрат войната в Украйна, но реакциите им са подобни.

Дано всичко с Николета и бебето е наред!

Източник: Crimesbg.com