Новата кукла на чалгата - Лидия хвърли в страшно озадачение феновете си като се върна от ваканцията си... депресирана. Самата певица призна това и заяви, че изобщо не й е до работа, защото в главата й се блъскат хиляди мисли и се чувства изморена и отпаднала.

Не, Лидия не е болна физически, а както самата тя уточни - депресирана е. Пита се обаче защо, след като обикновено всеки човек се връща зареден, усмихнат и пълен с ентусиазъм от почивка. Ако му е било добре там, разбира се... Което моментално наведе на другия въпрос - доколко приятно си е прекарала с любимия Наско Колев.

Близки до Лидия не забавиха отговора на тези въпроси и издадоха, че действително рапърът е основната причина тя да се чувства зле. Знаем, че двамата отдавна имат разногласия и търкания при все, че са луди един по друг.

Атанас Колев, който навремето имаше афера с кака си Мария Илиева, проявявал такава безумна ревност към Лидия, че граничела дори със собственичество. Той скачал като луд всеки път, когато тя се покаже, снима или излезе на участие с по-оскъдно облекло. И дори я карал да зареже чалгата, за да прави нещо по-стойностно и да не се налага да се показва в този пошъл вид.

"Всичко това й се отразява зле, но явно е дошъл някакъв предел. Тя е влюбена в Наско, но и си харесва работата, така че кой знае какво ще излезе от тази връзка... Май не са един за друг", коментират запознати.