Лили Иванова сложи финален акорд на концертната си изява

Зала „Алена Армеец“ се пукаше по шевовете, където Вечната Амбър завърши концертното си турне из страната.Феноменалната певица предизвика море от сълзи у феновете си на последната си изява в столицата.„Имах възможността да бъда далеч от България и да не се върна никога повече. Но аз предпочетох да остана в родината си, да пея за вас, защото много ви обичам“, заяви емоционално примата на родната естрада.

А претъпканата зала от почитатели й отвърна с мощни и продължителни аплодисменти.Лили Иванова зарадва почитателите си с нови песни, както и стари парчета с нови аранжименти. Най-голямото и обичано име в родната естрада изпя шестнадесет песни, които тя изпълнява в своята близо шестдесетгодишна кариера на сцената.

След „Искам те“ и за „Тебе бях“ залата пощуря  и зрителите припяваха познатите парчета с родната звезда.

След което Лили Иванова бе затрупана с цветя и букети. Тогава, изненадващо на сцената се появи Кубрат Пулев.

„Лили, ти си феномен за българската музика.Уникална си!Всички знаеш колко любов, емоции и щастие даваш на всички нас.Ценим те много и много те обичаме“, разтопи се от радост топ боксьора.

Кобрата подари на примата огромен букет и реплика на амфора от тракийското съкровище.„Понеже, Лили, ти си едно истинско съкровище, това е за теб. Опитах се да взема оригинала, ама охраната е много страшна“, пошегува се спортиста.