Какво става с Емануела, се чудят феновете й, вперили шокирани очи към нея снощи в пловдивски нощен бар. Причината - стройната и дори слаба доскоро певица бе облечена в тоалетче, което отива на жена, с поне десет килограма по-малко от нейните в момента.

Какво се случва: Емануела дебелее ударно! (преливат мазнинки и паласки - СНИМКИ ОТ СНОЩИ)

Емито се бе докарала в късо бюстие и къса тясна поличка, над която буквално изхвръкваха новичките й паласки. Коремчето й няма нищо общо с плоското, да не говорим за наличие на плочки, а някои дори решиха, че е бременна в третия или четвърти месец.

Какво се случва: Емануела дебелее ударно! (преливат мазнинки и паласки - СНИМКИ ОТ СНОЩИ) - Снимка 2

Най-вероятно певицата не чака бебе, а просто с настъпването на студеното време й се е отворил апетитът и си хапва подобаващо. Няма лошо, но е добре да се съобразява с фигурата си и да си подбира по-адекватно тоалетите, шушукаха по масите.

Какво се случва: Емануела дебелее ударно! (преливат мазнинки и паласки - СНИМКИ ОТ СНОЩИ) - Снимка 3

Знаем, че навремето Емануела имаше период, в който бе доста пищна и това беше времето, в което не си беше слагала дори хиалурон в устните. Тогава почитателите й пак си я харесваха, но явно много от тях са забравили това време и я помнят основно стегната и слаба.

"Пък може и да се е отпуснала, защото няма сериозен мъж до себе си. На колкото и да попадаше, все рога й слагаха. В един момент какво ли си казва - и слаба, и дебела, все ще ми изневерят, та поне да си живея с кеф, без ограничения", коментират фенове.