Лили Иванова тотално "погреба" Васко Василев, не иска да чува името му!

Какво се случи между двамата най-добри приятели Лили Иванова и Васко Василев?! Това се питат всички, когато наяви излезе горчивата истина - примата на българската музика не иска и да чува името на цигуларя. Тя буквално го анатемоса и заяви, че Васко Василев е мъртъв за нея, съобщава столичен вестник.

Причината за гнева и омразата, породили се у Лили Иванова, всъщност е самият Маско Василев и безпричинно грубото му отношение към нея. Припомняме, че преди няколко месеца той безцеремонно посече желанието на Лили Иванова да излязат заедно на сцена по време на концерта й в Софийската опера, който се проведе на 13-ти февруари.

[caption id="attachment_311282" align="alignright" width="205"]Лили Иванова не иска и да чуе името на Васко Василев Лили Иванова не иска и да чуе името на Васко Василев[/caption]

Тогава Васко Василев минал с номера, че е твърде зает и няма никакво време за други ангажименти в програмата си, пък било то и заради нея. "Лили Иванова го прие тежко, защото усети голяма студенина и отчуждение в гласа на Васко Василев. Това бе и причината да заподозре, че я лъже и че не работата му пречи да участва в концерта й", разкриват близки до естрадната прима.

Въпреки всичко тя положила усилия да не взима нещата присърце и продължила да поддържа контакти с цигуларя, който обаче не отговарял, както преди на обажданията й поканите й, пък макар и за разговор. Миналата есен Лили Иванова специално би път до Испания, за да присъства на негов концерт, защото Васко Василев винаги е бил близък до сърцето й човек.

До днес обаче. Защото той за пореден път й отказа съдействие и грубо отхвърли новата й покана - да вземе участие в поредния й голям концерт през тази есен.

"Лили Иванова знае, че точно тогава Васко Василев ще бъде в България за известно време и използва случая да му направи примамливото предложение, на което преди той винаги откликваше с охота. Но и този път бе отрязана. Не знаем каква причина й е изтъкнал Васко Василев, но е очевидно, че вече говорим за лична неприязън, а не за ангажименти", убедени са очевидци.

Затова, по думите им, Лили Иванова решила да тегли чертата на отношенията им и директно го анатемосала, разбира се метафорично казано.